Prodaja Ostalo (Zemljište), Chunox Village, Corozal Town, Belize, Chunox, Corozal District, Belize C.A

Prodaja - Cod. 36808

  • Tipologija: Ostalo (Zemljište)
  • Područje: 38040.500 m²
  • N° soba: NA
  • Kat: NA

Površina zaljeva nalazi se 1/2 u granicama Chunox grada i pola izvan granica grada. Kulinarska voda mogla bi se uvoziti iz vodene linije Chunox. Put do rijeke je Vladina cesta, a očekuje se da će struja proširiti niz cestu, jer se selo širi. Najbliži susjed je udaljen 1, 2 milje, otprilike.
       Rijeka povezuje lagunu Progresu s Lagunom Secom, od kojih je 7 milja. Nekretnina je udaljena oko 2 bloka od Laguna Seca koja se ispušta u zaljev Chetumal i na Karibsko more. Jedinstvena značajka rijeke je da ona teče oba načina, prema plimu.
       9,4 hektara podijeljen je grubo u trećine. Tri hektara su u parku poput atmosfere, s travnatim travnjakom (poput stavljanja zelene trave) najbližoj vodi. Bermuda trava uspijeva dalje od vode. Postoje zreli bullet stabla koja dotiču ostatak vrhunskog ekosustava, s stazama i otvorenim područjima oko nekih od njih. Istočna granica je obrasla državna cesta koja je bila prije 20 godina vožnja. Danas je tunel kroz vegetaciju. Isto za južnu granicu.
Nedavna čišćenja ostavila su nekoliko zapaljenih zakrpa, ali travnjak s tifom već se vraća natrag. Napuštena Maya zajednica može se istražiti s rijeke koja ide prema Progresu Lagoon, oko 2 milje od imanja. Puno je posla učinjeno i imovina je čista i spremna za razvoj.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB